Ett nytt år äntligen! Nu är vi på den bästa sidan tycker jag. Vår och sommar ligger framför oss och allt det mörka är snart förbi! Jag hoppas på några förändringar inför det nya året. Det är inga löften egentligen, känner mig alltid så begränsad av det. Snarare är det förhoppningar, drömmar och visioner. Sådan ord får mig alltid att vilja uppnå resultat!

Här är min lista för 2018-

  1. Jag vill bli bättre på att köpa secondhandkläder i första hand. Och på att ta fram min symaskin igen och våga förändra plagg som jag tröttnat på istället för att köpa nytt. Gillade så mycket idén om att rita på fickorna på jeans!

2. Jag skulle vilja skala ned hemma i mitt kök. Få bort saker som jag inte använder, plocka bort några väggskåp, måla om luckorna i en lugnare nyans, tapetsera om en vägg. Får se om längtan efter det sobra håller i sig till hösten för då rackans kör jag!

3. Vill få ordning på min mediahörna. TVn tycker jag så illa om och vill helst hitta ett sätt att gömma den på. Men min LP-spelare skulle gärna kunna få en hedersplats vid soffan. Åh vad mysigt det vore att ha alla skivor framme och en snygg förvaring till dem. Den här bilden gav mig MEGAinspiration.

4. Jag hoppas att 2018 blir ett år med många middagar med vänner. Har kommit på att lördagsmiddagar är min passion i livet. Inget avancerat men bara det finns många stolar, tända ljus, något varmt att äta och högt i tak så är livet fulländat! Vill verkligen prioritera att träffa vänner mer!

5. Och så Lissabon! Jag hoppas verkligen att jag detta året får chansen att besöka staden jag drömt om så länge. Här verkar finnas allt jag älskar- sol, mat och gamla hus! Ska drömma om Lissabon hela den vinter som vi nu ska igenom.

Alla bilder från pinterest.se